Garmin EDGE 1050 – новий король велокомпʼютерів

 

 

Зовсім нещодавно компанія Garmin випустила свій новий велокомп'ютер з топового сегмента – Edge 1050. Всі велокомп'ютери Garmin завжди пропонують передову функціональність для спортсменів  Зокрема, ця новинка внесла чимало нових особливостей, які зроблять ваші тренування ефективнішими, а прогрес ще наочнішим. Новий пристрій має ще яскравіший дисплей та при цьому бездоганну автономність – до 20 годин запису.

 

Зміст:

 

Тренування в групі стали ще цікавіші та інтерактивніші завдяки Edge 1050

Інші важливі оновлення Garmin Edge 1050

      — Оновлений дизайн

      — Garmin Pay – безконтактна система для оплати за допомогою велокомп'ютера

      — Вбудований динамік для підказок та сигналу

      — Адаптуйте карти згідно з вашим маршрутом

      — Тренуйтеся максимально ефективно

      — Відстежуйте свої результати

      — Більше безпеки та впевненості

Garmin EDGE 1050: загальні характеристики

 

 

Тренування в групі стали ще цікавіші та інтерактивніші завдяки Edge 1050

 

Також ключовими нововведеннями є потужні соціальні можливості. Оновлена функція GroupTrack вражає своїми можливостями. З нею ви можете не тільки обмінюватися короткими повідомленнями, як раніше, а ще ділитися іншою важливою інформацією

 

  • Функція відстежування локації учасників заїзду у реальному часі
  • Попередження інших учасників про аварії та падіння
  • Попередження про погане дорожнє покриття та ями
  • Локальні таблиці лідерів по пройдених підйомах, максимальної швидкості

Інші важливі оновлення Garmin Edge 1050

 

Крім видатних соціальних можливостей новинка пропонує цілий ряд важливих змін.

Оновлений дизайн

Garmin Pay – безконтактна система для оплати за допомогою велокомп'ютера

 

Тепер ви можете не діставати зайвий раз свій смартфон, або возити готівку для оплат під час поїздок. Просто додайте картки у застосунок Garmin Connect та сплачуйте велокомпʼютером безконтактно, як смартфоном, чи годинником Garmin.

Вбудований динамік для підказок та сигналу

 

Тепер можна отримувати голосові підказки стосовно тренування та навігації, а також використовувати динамік у якості дзвінка, щоб попередити пішоходів або водіїв про своє наближення.

Адаптуйте карти згідно з вашим маршрутом

 

Відтепер на моделі Edge 1050 можна змінювати шари карт, накладати нові позначки так, як того потребує ситуація. Де б ви не були, на асфальті чи бездоріжжі або в горах, ви маєте можливість обрати, яку саме інформацію вивести на мапу.

Тренуйтеся максимально ефективно

 

В Edge 1050 ви матимете змогу відстежувати свою продуктивність у реальному часі, які дозволять зробити тренування максимально ефективними. Доступ до даних витривалості в реальному часі дасть вам повне розуміння стосовно того, скільки ще часу ви можете проїхати в тому чи іншому темпі.

 

Оновлена функція PowerGuide тепер враховує зустрічний вітер та поточний стан тренованості спортсмена, щоб надати точні рекомендації щодо тренування за потужністю.

 

Функція ClimbPro тепер дає можливість відстежувати градієнт та тривалість підйому попереду не тільки по треку, а ще й в режимі звичайної поїздки. Система ClimbExplore просканує найвищі точки навколо вас, та запропонує маршрут до того чи іншого підйому. Таким чином, досліджувати місцевість стало ще легше.

Відстежуйте свої результати

 

З новітніми функціями ви можете відстежувати свою витривалість і продуктивність у реальному часі. Маючи цю інформацію, ви можете вносити корективи прямо під час тренування.

 

Cервіc Firstbeat Analytics™ – пропонує актуальні дані щодо рівнів навантаження, зокрема VO2maх. Це дозволяє побудувати точний план тренувань з урахуванням ступені відновлення та акліматизації спортсмена до спеки чи висоти.

 

Більше безпеки та впевненості

 

 

Сервіс LiveTrack дозволяє вчасно сповіщати близьких та друзів, якщо сталася аварія на дорозі чи падіння. Просто додайте довірену особу у застосунку Garmin Connect та вона отримає повідомлення у разі критичної ситуації. Також сервіс дозволяє вашим близьким бути завжди в курсі вашого місцезнаходження. Ви можете ділитися своєю геопозицією у реальному часі, яка доступна за посиланням.

Garmin EDGE 1050: загальні характеристики

 

  • Розміри: 60.2 x 118.5 x 16.3 мм
  • Дисплей: рідкокристалічний, роздільна здатність 480 x 800 пікселів
  • Автономність: До 20 годин. До 60 годин(режим економії батареї)
  • Інтерфейси підключення: Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
  • Вбудована памʼять: 64 GB