Кількість
|
Вартість
|
||
|
Омега-3 незамінні жирні кислоти сприяють активності мозку, підтримують роботу серця і очей. Продукт збагачений вітаміном D, який необхідний для нормального функціонування імунної системи
Призначені для:
- щоденного вжитку;
- поліпшення якості життя;
- поліпшення функціонування серця і мозку.
Omega 3 Softgel Caps - це:
- 1000 мг риб'ячого жиру в кожній капсулі;
- 30% EPA і 21% DHA в кожній капсулі;
- легкозасвоювані капсули;
- ефективне засвоєння;
- збагачений вітаміном D.
Результати безлічі досліджень доводять, що вживання жирних кислот Омега 3 навіть в незначній кількості позитивно впливають на роботу серцево-судинної системи.
Додаткове їх споживання сприяє зниженню рівня шкідливого холестерину і насичених жирів, а також збільшує кількість корисного холестерину і зменшує в'язкість крові, що благотворно впливає на роботу серця і кровообіг в цілому.
Омега-3 відповідають за правильне функціонування нейронів, є важливими складовими високоактивної нервової тканини, особливо кори мозку і сітківки. При збільшенні їх споживання помітно поліпшується настрій і емоційний стан. Це одна зі складових дієти, яка підсилює процес схуднення. При регулярному прийомі жирних кислот Омега-3 жирові запаси організму в цілому зменшуються.
Рекомендоване дозування:
- 1-2 капсули в день;
- максимальна денна доза 2 капсули;
- не перевищуйте максимальної дозування.
Використання:
Відповідно до рекомендованої дозуванням послідовно проковтнете капсули, запиваючи їх достатньою кількістю води. Не слід використовувати алкогольні та молочні напої. Чи не расскусивайте капсули!
Упаковка: 120 капсул
Склад: Риб'ячий жир, желатинові капсули (свинячий желатин, гліцерин, вода).
Харчова добавка. Чи не замінює поленоцеенного харчування. Не призначений для вживання дітьми, вагітними та жінкам, що годують. Ретельно берегти від дітей! Не містить речовин, що є допінгом. Зберігати в сухому місці при температурі нижче 25 ° C далеко від прямих сонячних променів. Оберігати від замерзання. Виробник не несе відповідальності за будь-яку шкоду, заподіяну в результаті неналежного використання або зберігання продукту. Алерген: лактоза. Без ГМО.