Кількість
|
Вартість
|
||
|
Яловичий гуляш - класика угорської кухні, яка ніколи не застаріє. Шеф-кухар Adventure Menu готує цю чудову страву з м'яса бика вільного вигулу.
Соковиті шматочки тушкованої яловичої вирізки приправлені соусом з м'ясного бульйону з цибулею і червоним перцем. Це чарівне поєднання доповнюють часточки вареної картоплі у якості гарніру.
Така страва наситить вас після важкого дня і ви забудете про накопичену втому. Тепер навіть коли в поході немає часу готувати, ви з легкістю можете влаштувати собі повноцінний обід або вечерю під відкритим небом, насолоджуючись тишею природи і прекрасним пейзажем.
Склад:
Картопля (36%), вирізка яловича (30%), цибуля, рисове борошно, кукурудзяна мука, ріпакова олія, томатне пюре (помідори, сіль, цукор), часник, сіль, перець.
Деталі:
Не містить яєць, глютену і лактози.